BarxMU

Muzieklabel Barreuh en MU Artspace lanceren nieuwe cassettecollectie met een feestje: BARxMU

Samen met muzieklabel Barreuh Records organiseert MU een mixtape event op Strijp-S in Eindhoven. De reden is de lancering van BARxMU, een nieuwe collectie unieke mixtapes en cassettes gemaakt door kunstenaars, muzikanten en andere creatieve vrienden van MU en Barreuh. De lancering van BARxMU wordt een DIY-feest van jewelste, met live performances en een screening van ‘Cassette’ een documentaire van de New Yorkse filmmaker Zack Taylor.

Together with music label Barreuh MU is organising a mixtape event on Strijp-S in Eindhoven. Cause for celebration is the launch of BARxMU, a new collection of unique mixtapes and cassettes made by artists, musicians and other creative friends of MU and Barreuh. BARxMU’s launch will be a fabulous DIY-party with live performances and the screening of ‘Cassette’, a documentary by New York filmmaker Zack Taylor.

What: BARxMU mixtape event
When: Thursday 25 January, 2018 from 20.00 – 1.00
Where: MU, Torenallee 40-06, 5617 BD Eindhoven
Tickets: € 5,- available at MU or via the hotline +31 (0) 6-51734909
FB Event: BARxMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *